En del af Myextensions bloggerteam

Blogarkiv

Video

Løb og menneskelig adfærd

Hej allesammen.

Endnu en videoblog, den blev lidt lang, men mon ikke det går.
Appen jeg snakker om i videoen hedder GIPIS og kan hentes i gratis i Appstore 🙂

Video

Videoblogging

Hej allesammen.
Jeg har nu besluttet mig for at udvide min blog til youtube også. Det inkluderer derfor diverse videoer 😀
Alle videoer bliver lagt op på min blog, så i kan både følge med her, på facebook og på youtube. :)!

Eftersom det er langt tid siden jeg har smidt diverse link efter jer, får i dem her 😉 :

Youtube:
http://www.youtube.com/user/DerforCamilla

Facebook:
http://facebook.com/DerforCamilla

Instagram:
http://instagram.com/derforcamilla

Men jeg skal også i gang med opvasken og oprydning, så.. I’ll talk to you later ;)!!!

Video

Lånt Tid

Hej allesammen.
De sidste par uger har min tid været meget optaget af min eksamen i Medieproduktion 2: Film. I den forbindelse skulle jeg sammen med min gruppe producere en kortfilm, og jeg ved mange har været interesseret i at se hvilken film vi laver, hvad den handler om osv. Også flere her på bloggen har spurgt. Men til alle jer, nu behøver i ikke vente længere. Her er linket til kortfilmen: “Lånt Tid”.
Filmen skal udover at være eksamensopgave (forhåbentlig) også deltage i Riberprisen. Jeg ved det selvfølgelig ikke, men jeg håber!!
Btw… Riberprisen er en gallaaften, you know what that means?? GALLAKJOLER :D!!!

I filmen har min gruppe og jeg hjulpet hinanden en del, og haft forskellige opgaver. Jeg har fx. haft lagt make-up på vores såkaldte spørgelse/dårlige samvittighed. (I kan tjekke mit indlæg om Zombie-makeup hvis i vil vide hvordan man laver det)
Derudover har jeg været ‘lydkvinde’ og holdt mikrofonen under mange af optagelserne. Det får man forresten godearmmuskler af! 😉 Sammen har vi i fællesskab diskuteret klipning af billeder og lyd. Så ja.. Det var ret svært at sige hvem der har gjort hvad. 🙂
Anyways, et kort referat af historien:
Esben, vores hovedperson, har kørt en anden person ihjel, og derefter stukket af fra ulykkestedet. Han har dårlig samvittighed og drømmer om aftenen det går galt. Hans bil er sendt på værksted, men han vil bare have den tilbage så hurtigt som muligt, så han på den måde, kan lade som om intet er sket. Den påkørtes spøgelse/Esbens dårlige samvittighed, kommer dog tilbage og ‘jagter’ Esben, indtil han selv bliver påkørt og dør, præcis 24 timer efter han selv havde kørt en person ihjel.

Nu har jeg ikke mere at sige, end at jeg håber i kan lide den, og her er nogle billeder fra settet. 1463997_10151664409447282_1039433536_n558542_10151650146547282_1178590106_n484766_10151963605549518_186785450_n-1826_10151659151932282_911388160_n935521_10151650091592282_1435374457_n

 

Video

Charity Concert for Cancer

Hej allesammen.
I lørdags var den store dag hvor det gik løs i forbindelse med lyserød lørdag, hvor jeg fik lov til at spille til Charity Concerten på Studenterhuset i Aalborg, hvilket var en KÆMPE oplevelse for mig. Det er også derfor jeg ikke rigtig har fået blogget det meste af denne uge, eftersom jeg har haft travlt med at øve, planlægge, få indkøbt de sidste ting, lavet aftaler osv.
Lørdag startede jeg med at stå op kl 8 for at pakke udstyr og instrumenter, derefter hentede min mor mig og vi kørte ud for at handle nogle af de sidste par ting. Derefter kørte jeg mor hjem, hentede frokost og kørte ned og hentede mit crew a.k.a. mine tvillingeveninder, eftersom de skulle hjælpe mig resten af dagen. Derefter tog vi hjem til mig, hvor vi fik pakket bilen, jeg fik stylet håret, lagt make-up og iført mig min lyserøde kjole.

954688_249044611911460_342283068_n

 

Her er mit outfit jeg optrådte i: Kjolen er fra Queeninyou.dk, Jakken og Bæltet er fra H&M, Støvlerne er fra Bianco, Armbåndet er et Støt Brysterne fra Netto. Håret er stylet med HH Simonsen Rod Curling Iron VS5 Deep Waver som jeg købte hos MyExtensions.

Derefter kørte vi ind til Studenterhuset for at få afsat alle mine ting, så kørte vi hjem til Kamilla med hendes lille hund Mille, og fik fat i noget aftensmad, vi nåede dog ikke at spise det, for da vi kom tilbage igen var der lydprøve med det samme. Da lydprøven var overstået var jeg rundt og hilse på de venner og familie der var kommet for at høre mig. Jeg er så taknemlig for alt den opbakning jeg har fået rundt omkring, det betyder rigtig meget for mig!

Selve koncerten forløb ikke helt som jeg havde forberedt, jeg skulle have haft spillet efter click, men af en eller anden grund kunne vi ikke få det til at virke, så jeg måtte følge playback tracket uden click så godt som jeg nu kunne, hvilket var ret så svært, så jeg kom til at lave en del fejl. Heldigvis lagde folk vist ikke så meget mærke til det!
I nr. 2 nummer begyndte mikrofonstativet at falde til siden, hvilket var ret belastende eftersom jeg mens jeg spillede klaver ikke havde mulighed for at holde mikrofonen, så jeg forsøgte at holde mikrofonen på plads med hovedet (det var heldigvis min egen mikron), hvilket også var belastende. O.o Næste gang er jeg ligeglad med hvad lydmanden siger, så vil jeg altså bruge mit EGET stativ.
Folk virkede meget tilfredse med min optræden, og skal da helt sikkert også ud og spille igen på et tidspunkt, hvornår er dog endnu uvist! Men ja.. Man er vel altid mere selvkritisk.

Imens jeg optrådte havde jeg Louise og Kamille til at rende rundt med videokamera og spejlrefleks, så jeg kunne få en masse minder derfra. Hvad kan jeg sige? De arbejder jo nærmest ligeså hårdt på mit lille soloprojekt som jeg gør, haha xD I kan se en lille video fra min optræden foroven, og i kan se flere billeder fra min optræden på min officielle Camilla Flindt facebookside.

1276754_237634543057279_392038198_o

Video

Just Tell Yourself Bloopers

Hehe, overskriften fortæller det hele. 😀

Video

Titanium Cover

Hej allesammen.
Jeg lavede lige et cover af Titanium, tjek det ud ;)!!

Klaveret er lavet og spillet af Ellis Grace Wilson, vokal er sunget af mig selv. Videoen har jeg lavet med hjælp fra Kamilla Nielsen og Louise Nielsen. 🙂

 

Videoen er inspireret af den lille havfrue.

Video

Just A Dream Cover

Hej allesammen.
Fandt lige en af mine gamle absolut yndlingscovers. Dette er Sam Tsui og Christina Gimmie der har lavet et cover over Nellys Just A Dream. Jeg elsker virkelig det her cover, og synes faktisk ærlig talt, at den er bedre end originalen. Den er ganske enkelt fantastisk!
For det første elsker jeg kombinationen af mand og kvinde vokal(dette gælder alle sange ;)), for det andet er instrumentationen virkelig lækker, dejlig fyldig og luftig. Men anyways, jeg synes i skulle give den en lytter og danne jeres egen mening. Men jeg ELSKER den :)!

😀
Husk at tjekke min facebookside ud her.

Video

Et par klips

Hej allesammen.
De sidste par dage har jeg brugt på at filme mine rideture, her er et par clips fra i går som jeg tænkte jeg ville dele med jer. 🙂
Nikolaj og jeg rider i denne video igennem vand, over marker, igennem skoven og til sidst gennem en tunnel. 🙂 Men det rigtige materiale er flere timer langt, så dette er kun en lille smagsprøve :p
Grunden til jeg har filmet dette er i forbindelse med min eksamen i performance og produktion. Heri skal vi producere en performance. Jeg har derfor valgt at bruge mine ridefærdigheder til at illustrere kommunikation mellem dyr. Jeg er nu færdig med at filme, men jeg mangler en hel del redigering, og så skal jeg også i gang med musikken, hvilket kommer til at tage laaang tid. Der er derfor stadig meget arbejde igen. Jeg har ingen anelse om hvordan den her eksamen kommer til at gå, men bare jeg består, så er jeg glad. 🙂

Video

Dirty Karneval

Hej allesammen.
Synes lige jeg ville dele lidt om hvor meget det sviner at party til karneval.. Det er faktisk ret ulækkert.. O.o

24825_690_0_0_150_1600_899_2

ae74787c-dd78-4cfe-ad60-0263e3c86200

maxresdefault

Video

Porcelain Black ft. Ashley Tisdale – How Do You Love Someone?

Hej allesammen.
Jeg tænkte jeg igen ville dele en af mine absolut yndlingssange, som i sikkert ikke kender. ;)! Den er featuring to sangerinder. Ashley Tisdale, som i sikkert allerede kender, er kendt for sit arbejde på Disney Channel, men har også lavet et par enkelte gode sange. (Er ikke den store fan, og kender ikke lige umiddelbart hendes arbejde særlig godt). Porcelain Black er virkelig en sanger jeg forguder! Hun har ikke som sådan en pæn vokal, den er meget rå og hård, og er derfor også meget karakteristisk. Hun laver som regel elektronisk rock. Hun er tidligere kendt som værende en del af ‘Porcelain and The Tramps‘. Til sammen har disse sangerinder formået at lave en sang, der mixer det lidt poppede fra Ashley Tisdale og det lidt hårdere fra Porcelain Black.

Anyways, tjek den ud :)!

Emneordssky